Mijn Verhaal
Er is één manier van leven, je eigen manier

Wendy

Ik stel mij graag voor!

Mijn naam is Wendy en ik ben opgegroeid in Belgiƫ. Sinds 2020 woon ik met veel plezier in Loon op Zand. Ik ben opgeleid als zwangerschaps- kinder- en Hathayogadocente en tevens als docent Shantala babymassage. De yogalessen verzorg ik al vanaf 2016 met veel plezier en enthousiasme.

Van huis uit ben ik verpleegkundige. In het ziekenhuis werkte ik jarenlang op onder meer de spoedeisende hulp en op de Intensive Care. Als je werkt met mensen die zo ernstig ziek zijn, dan ga je automatisch wel nadenken over het leven en over je eigen bewustzijn daarvan. En dat is nu precies wat er bij mij ook gebeurde. Zo is bij mij het eerste zaadje voor mijn weg naar yogadocente daar geplant.

Locatie en groepsgrootte

De yogalessen worden gegeven in een sfeervolle, comfortabele ruimte met een optimale klankbeleving. De groepsgrootte is klein waardoor er ruim aandacht kan zijn voor eenieder die aanwezig is.

Shantala babymassage

Nadat ik zelf moeder was geworden van twee kinderen, volgde ik de docentenopleiding voor Shantala babymassage. Dat deed ik niet zomaar. Zelf heb ik met beide kinderen deelgenomen aan deze vorm van babymassage, en ik was direct enthousiast. Die momenten van volle aandacht voor je kindje zijn volgens mij bijzonder waardevol voor de algehele ontwikkeling - op zowel lichamelijk als geestelijk vlak. Bovendien zorgen de massages voor een hechte, warme en vertrouwelijke band tussen ouder en kind.

Precies dat wil ik graag uitdragen aan de moeders en vaders van die met hun unieke, pasgeboren baby's deelnemen aan mijn cursussen. Shantala babymassage heeft een mooie en ruime holistische achtergrond. Vandaar ook de naam Baby Holisme, omdat alles volgens mij onlosmakelijk met elkaar verbonden is.

Yoga met holistische grondslag

Amethist

Mijn yogalessen geef ik vanuit een zelf ontwikkelde holistische benadering - het concept noem ik 'YogaHolisme'. Ik volgde diverse scholing in Belgiƫ en Nederland op het gebied van bewustzijnsontwikkeling. Deze opleidingen zijn omtrent de drijfveren van het bestaan, hartcoherentie, mindfulness, meditatie, intensief groeien, integratie van groei, activatie lichtkanaalschap en het kosmische kloppende hart.

Van yoga wordt je vanzelf lenig, is mijn ervaring, ook wanneer je dat van tevoren nog niet bent. Met mijn holistische aanpak help ik je tijdens de lessen op zachte manier hoe je zowel lichamelijk als geestelijk buigzamer kunt worden.

Ik werk in mijn lessen altijd met een thema, waarmee ik je help om op jezelf te reflecteren. Ik gebruik hierbij uitgangspunten van Hatha- en Kundaliniyoga, mindfulness, meditatie, muziek en zoveel meer. Met mijn aanpak bied ik je een ervaring van je unieke mens-zijn, waarbij ik waarden zoals bewustwording, liefde (in al zijn facetten), verbinding en muziek centraal stel.

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je gerust aan voor een proefles. Wees welkom!

Lieve groeten, Wendy

Yogavloer